Menu

NEUROLOGIE

În fiecare zi, de luni până vineri, pe baza biletului de trimitere de la medicul de familie sau medicul specialist, pacienții noștri pot beneficia de consultații gratuite, rețete compensate sau gratuite.
*Pentru mai multe detalii privind accesul la consultații decontate prin Casa de Asigurări de Sănătate, vă rugăm să contactați recepția clinicii la numarul de telefon 0374 46 22 22.

Developed in conjunction with Ext-Joom.com

INSTITUTUL RONEURO,
Centru de Cercetare si Diagnostic al Bolilor Neurologice
Str. Mircea Eliade Nr. 37, Cluj Napoca, Romania
tel: 0374 46 22 22
tel: 0374 46 11 11
tel: 0374 46 00 00
fax: 0364 10 00 33
email: receptie(at)roneuro.ro

Developed in conjunction with Ext-Joom.com

Accesati pagina dedicata regulamentului de voluntariat

AICI

Developed in conjunction with Ext-Joom.com

Termeni si conditii

Termeni și Condiții

Aceste Condiții Generale, care includ prin această referință toate regulile, procedurile și procesele care pot fi publicate pe site-ul www.roneuro.ro, constituie un contract între toți vizitatorii și utilizatorii site-ului www.roneuro.ro (așa cum este definit mai jos) ") si Fundația pentru Studiul Nanoneuroștiințelor și Neuroregenerării ("FSNN"), o societate românească cu sediul principal în Cluj-Napoca, România.

Dacă nu sunteți de acord cu acești termeni și condiții, trebuie să vă opriți imediat utilizarea acestui site Web și a oricărei funcționalități.

Cine suntem noi?

Fundația pentru Studiul Nanoneuroștiințelor și Neuroregenerării ("FSNN") deține și operează o platformă și un serviciu de programare cu acces liber (www.roneuro.ro).

Acești termeni și condiții acoperă orice utilizare a site-ului Web deținut de FSNN, indiferent dacă sunteți înregistrat sau nu.

Când utilizați www.roneuro.ro în conformitate cu aceste condiții, aveți dreptul să utilizați funcția disponibilă FSNN, cu excepția acelor facilități unde accesul este restricționat sau condiționat.

Trebuie să respectați toate drepturile de autor și anunțurile similare!

Confidențialitate, date personale și cookie-uri

FSNN se supune respectării legislației române și UE privind confidențialitatea și protecția datelor și să aplice principiile procedurilor transfrontaliere de protecție a datelor recunoscute.

Prin utilizarea site-ului nostru, confirmați că ați citit și sunteți de acord cu Politicile de confidențialitate ale FSNN și că sunteți de acord cu prelucrarea datelor dvs. în conformitate cu aceste declarații.

În particular, sunteți de acord cu prelucrarea datelor dvs. de către FSNN și contractorii săi, precum și cu datele stocate și transferate pe servere deținute sau închiriate de FSNN în afara României și a Uniunii Europene.

Proprietatea site-ului web și a conținutului

FSNN este proprietarul site-ului său web, al software-ului care constituie aceste site-uri web și al tuturor drepturilor de autor și altor drepturi de proprietate intelectuală din aceste bunuri.

FSNN este proprietarul combinației întregului conținut de pe site-ul său web și al aspectului site-ului său.

Orice persoană care contribuie cu orice conținut la site-ul web FSNN rămâne proprietarul acelui conținut și al drepturilor de autor în acel conținut în aceeași măsură ca înainte de trimiterea sa.

Proprietatea asupra oricăror materiale terță parte incluse în conținutul dvs. (cum ar fi imaginile terțelor părți, grafica etc.) rămâne la respectiva terță parte, cu excepția cazului în care ați convenit altfel cu respectiva terță parte. Trebuie să informați FSNN cu privire la orice terță parte materialele și toate condițiile impuse de acea terță parte și trebuie, de asemenea, să afișați în mod clar și vizibil toate drepturile de autor sau alte notificări solicitate de proprietarul respectivului conținut.

Contribuind orice conținut la FSNN, îi garantați FSNN că sunteți proprietarul acelui conținut sau că aveți permisiunea proprietarului să îl postați în FSNN și să acordați licențele deschise, pe care le descriem mai jos, asupra acestui conținut. Dacă nu aveți permisiunea de a acorda licențele deschise, trebuie să clarificați acest lucru prin notificări corespunzătoare atașate la respectivul conținut.

Licențe acordate de autori și de alți contribuitori

Prin trimiterea oricăror materiale către FSNN, acordați FSNN un drept și o licență neexclusivă, irevocabilă, gratuită, la nivel mondial și licență, pentru a afișa, stoca, copia și reutiliza acel conținut - inclusiv orice materiale terțe incluse - în întregi și / sau parțiale, inclusiv lucrări derivate. Trebuie să vă asigurați că aveți toate permisiunile necesare de la terțe părți.

Atunci când trimiteți orice conținut către FSNN, acordați și lumii în general o licență de atribuire Creative Commons (cunoscută sub numele de licență "CC-BY") pentru acest conținut. Nu puteți să anulați licența.

În concluzie, licența CC-BY înseamnă că oricine poate copia, re-publica și / sau reutiliza conținutul dvs. în scopuri comerciale sau necomerciale, fără taxă, dar trebuie să atribuie în mod clar munca dvs. și oricăror coautori și trebuie să citeze FSNN ca editor inițial al acelui conținut. Pentru informații suplimentare, consultați http://creativecommons.org/licenses/by/4.0/.

Întrucât organizația Creative Commons actualizează licența CC-BY, termenii licenței acordați de dvs. sunt actualizați automat la noua versiune.

Licența CC-BY nu se aplică materialelor terță parte în cazul în care terța parte a cerut afișarea unei notificări privind drepturile de autor care să interzică copierea ulterioară. Oricine utilizează conținutul în cauză trebuie să respecte toate drepturile de autor sau alte notificări privind materialele terților; cu excepția cazului în care este clar că conținutul terților este, de asemenea, supus unei licențe CC-BY, trebuie să se presupună că acesta nu este și nu poate fi reprodus fără consimțământul expres al terței părți implicate.

Reproducerea integrală sau parțială a unui articol este, de asemenea, condiționată de respectarea practicilor academice de atribuire obișnuite, care trebuie respectate cu strictețe în plus față de cerințele CC-BY.

Licența CC-BY nu vă dă dreptul să reproduceți sau să publicați conținut FSNN în orice forum (online sau nu) care susține orice punct de vedere politic, religios, anti-religios, rasist, extremist, violent sau lipsit de respect. Vă angajați să eliminați orice astfel de conținut din orice astfel de forum imediat, la cererea FSNN, în cazul în care conținutul a fost postat de către sau pentru tine.

De asemenea, este posibil să nu reproduceți niciun conținut de pe site-urile noastre pentru a denigra FSNN.

Sunteți de acord că oricine vizitează site-urile web FSNN poate copia și re-posta conținutul dvs. în mod liber, fără permisiune și fără nici o taxă, sub rezerva doar cerințelor de citare. Acest lucru este supus prevederilor privind materialele terților.

Ne-ați acordat în mod irevocabil permisiunea de a utiliza orice idei nepatentate prezentate în conținutul dvs. sau în orice mesaj trimis sau trimis către FSNN, fără nicio taxă și fără restricții, pentru orice scop în orice parte a lumii.

Orice conținut al dvs. care apare pe un site web care nu este FSNN rămâne sub rezerva condițiilor acestui site.

Disponibilitate; Viruși și atacuri; Bugs și erori

FSNN nu promite că site-urile sau funcționalitatea acestuia, nici alte aplicații, widget-uri sau alte modalități de accesare a serviciilor Frontierelor vor fi disponibile pentru o anumită perioadă de timp. Site-ul Web poate să fie în jos pentru întreținere sau upgrade-uri, pentru care FSNN va încerca să ofere o notificare rezonabilă și poate căderi neașteptat sau să fie în jos. Ne străduim să evităm erorile prin întreținerea activă, dar nu garantăm că site-ul web va fi fără erori și fără erori.

Disponibilitatea constantă sau pe termen lung a diferitelor facilități și servicii furnizate de FSNN nu este garantată. Serviciile pot fi actualizate, îmbunătățite, modificate, reduse sau retrase. Nu suntem responsabili pentru retragerea oricărui serviciu sau funcționalitate. FSNN poate să plătească în viitor pentru unele sau pentru toate serviciile.

Ar trebui să păstrați copii de rezervă pentru orice conținut pe care nu doriți să-l pierdeți. Nu garantăm păstrarea copiilor de rezervă ale conținutului (dar avem dreptul să facem acest lucru).

FSNN va folosi instrumentele adecvate pentru a încerca să minimizeze atacurile de orice fel, dar nu garantează faptul că site-ul sau legăturile postate de utilizatori vor fi libere de viruși de la terți și de alte programe software terță parte.

Proprietate și drepturi

Garantați FSNN că aveți dreptul să permiteți FSNN să publice conținutul trimis de dvs.

Fundația pentru Studiul Nanoneuroștiințelor și Neuroregenerării este singurul proprietar al site-ului.

FSNN este proprietarul combinației de conținut de pe site-ul său web și aspectul tuturor site-urilor sale web și toate drepturile asociate acestora.

FSNN este, de asemenea, singurul deținător sau licențiat al tuturor drepturilor de autor și altor drepturi de proprietate intelectuală în software-ul care constituie site-ul său web. Permisiunea dvs. de a utiliza site-ul web FSNN este limitată la utilizarea site-ului respectiv în scopuri legale în România respectarea acestor condiții și a oricăror alte condiții sau reguli puse în aplicare de FSNN. Toate drepturile asupra oricăror materiale de autor care aparțin FSNN sunt rezervate.

Activități interzise

Următoarele activități sunt interzise pe site-ul web al FSNN și pot duce la suspendarea sau încetarea înregistrării dvs., pe care FSNN își rezervă în mod expres dreptul de a face și în cazul în care sunteți obligat să vă despăgubiți FSNN așa cum se prevede în aceste condiții.

 • Orice colectare automată sau robotică a datelor, răsturnarea sau accesarea cu crawlere a site-ului FSNN pentru date de orice fel;

 • Deghizarea identității dvs. atunci când interacționați în vreun fel pe site-ul FSNN

orice activitate care este destinată sau este susceptibilă de a aduce vreun prejudiciu sau prejudiciu FSNN, oricărui furnizor FSNN sau oricăror utilizatori ai facilităților FSNN;

 • Orice încercare de a copia sau inversa codul care formează site-ul sau oricare dintre funcționalitățile acestuia orice act care intenționează sau poate provoca daune oricărui site FSNN, disponibilitatea acestuia pe internet, software-ul sau reputația acestuia, inclusiv (dar fără a se limita la) atacuri de negare a serviciilor;

 • Încărcarea sau plasarea pe orice site web FSNN sau pe orice site pe care îl furnizați, orice virus sau alt cod dăunător sau nedorit;

 • Orice activitate frauduloasă, dăunătoare sau ilegală;

 • Orice încercare de a obține acces neautorizat la bazele de date sau alte resurse ale FSNN sau ale furnizorilor săi;

 • Detașarea sau conectarea la orice conținut care nu respectă în toate privințele cerințele de conținut stabilite în aceste condiții;

 • Detașarea oricărei alte informații personale sensibile a oricărei alte persoane fără consimțământul explicit informat al acelei persoane;

 • Publicarea oricărui conținut comercial sau promoțional sau a oricărui conținut care include promovarea oricărei oferte comerciale sau de afaceri, fără un acord specific cu FSNN în acest sens;

 • montarea sau promovarea oricărei scheme piramidale sau a altei scheme de marketing pe mai multe niveluri;

 • Detașarea sau conectarea la orice conținut care nu este în concordanță cu regulile, principiile și / sau standardele noastre;

 • Reproducerea, duplicarea, copierea sau revânzarea oricărei părți a oricărui site web FSNN, cu excepția cazurilor în care acest lucru este permis în mod expres de aceste condiții.

Acces Mobil

Când accesați site-urile Web FSNN prin intermediul unui dispozitiv mobil, aveți în vedere faptul că furnizorul dvs. poate să se taxeze pentru utilizarea datelor.

Putem pune la dispoziție accesul prin aplicații care pot fi retrase și a căror disponibilitate și funcționalitate nu le garantăm.

Încălcarea drepturilor dvs.

Credem în respectarea drepturilor tuturor, inclusiv a drepturilor acordate prin lege și a celor acceptate în mediul academic. Dacă credeți că drepturile dvs. au fost încălcate, vă rugăm să ne contactați la adresa: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Indemnizație pentru încălcarea acestor condiții

Dacă încălcați acești termeni, am putea suferi daune. Prin aceste Termene și Condiții vă angajați să ne despăgubiți pentru orice cost, pierdere sau daună pe care o suferim din cauza nerespectării tuturor condițiilor și regulilor noastre, pentru a ne pune în poziția în care am fi fost dacă ați fi respectat în toate privințele regulile noastre. Această obligație este valabilă pentru dvs. ca autor, și nu pentru dvs. angajator. Cheltuielile care urmează a fi despăgubite includ costurile noastre interne, costurile juridice și orice alte costuri legate de faptul că aducem orice reclamație împotriva dumneavoastră.

FSNN poate, de asemenea, să anuleze orice publicație a dvs. și poate anula orice inițiativă (cum ar fi subiecte de cercetare) dacă încalcăți aceste condiții.

Modificarea condițiilor

Aceste Condiții și alte condiții și reguli ale FSNN vor fi modificate periodic. Amendamentele vor fi comunicate în maniera (modalitățile) care apar cel mai adecvat pentru FSNN. Modificările au efect asupra faptului că această comunicare vă este pusă la dispoziție, indiferent dacă sunteți sau nu autentificată pentru a primi informațiile.

DISCLAIMER

Deși în fiecare moment face eforturi în vederea asigurării calității și corectitudinii articolelor publicate în site, FSNN nu poate garanta, expres sau implicit, în privința conținutului sau, a siteului FSNN, ori a produselor și serviciilor apărute sub egida FSNN. FSNN nu își asumă răspunderea, în nici o situație, pentru nici o daună, pricinuită direct sau indirect, pentru nici o lipsă de profit directă sau indirectă (incluzând, dar fără a se limita la această enumerare: daune pentru pierderea profitului, întreruperea unor afaceri, sau alte daune pecuniare), suferite ca urmare a utilizării sau a întreruperii utilizării ori a lipsei regularitătii informațiilor și serviciilor furnizate de site, chiar dacă FSNN va atenționase anterior că folosirea acestor informații fără un consultant de specialitate poate genera astfel de daune.

FSNN nu garantează faptul că sistemele informatice sau programele folosite pentru afișarea sau transmiterea informației pe site sau în orice altă formă nu conțin virusi ori alte secvente distructive de cod sau alte proprietăți distructive.

La cererea FSNN, sunteți de acord sa exonerați de răspundere FSNN pentru orice acțiuni judiciare sau extrajudiciare și să acoperiți cheltuielile de judecată și orice alte cheltuieli care ar putea să apară ca urmare a încălcării de către dvs. a clauzelor prezentului contract.

Nici o prevedere a acestor condiții pentru utilizarea site-ului nu limitează sau exclude sau nu poate fi interpretată ca intenționând să limiteze sau să excludă răspunderea FSNN pentru neglijență gravă (așa cum este definită de legislația română) sau pentru încălcarea deliberată sau pentru orice altă chestiune pentru care, lege, răspunderea nu poate fi limitată sau exclusă.

Termen limită pentru introducerea reclamațiilor

Orice reclamație împotriva FSNN trebuie să fie adusă în termen de un an de la data la care ați luat cunoștință de existența acestei afirmații.

Neîndeplinirea drepturilor

Nici o neîndeplinire a unui drept nu constituie o renunțare la încălcarea ulterioară a unei promisiuni de a nu aplica acest drept.

Nicio alocare de drepturi, obligații.

Nu puteți să vă atribuiți niciunul dintre drepturile sau obligațiile dvs. în niciun aspect al relației dvs. cu FSNN.

Forță majoră

Nici dumneaoastră, nici FSNN nu sunteți / nu sunteți răspunzător pentru neîndeplinirea obligațiilor din cauza unor circumstanțe care nu depășesc controlul rezonabil al părții afectate, dar vă și FSNN se angajează să ia toate măsurile rezonabile pentru a limita durata și efectul acestor circumstanțe și pentru a găsi alte modalități de a vă îndeplini obligațiile.

Legea aplicabilă și jurisdicția

Acordul dvs. cu FSNN, inclusiv aceste condiții și toate celelalte aspecte menționate mai sus, este reglementat exclusiv de legile României și GDPR. Dumneavoastră și FSNN sunteți de acord să căutați cu bună-credință să rezolvați orice dispută prin discuții, negociere și mediere de bună credință înainte de a ajunge la un litigiu. Orice litigiu nerezolvat va fi supus jurisdicției exclusive a instanțelor din Cluj-Napoca, România. FSNN nu acceptă nici-o altă jurisdicție, cu excepția cazului în care se convine altfel explicit în scris. Veți fi de acord cu orice acțiune luată de noi pentru a vă opri sau împiedica să introduceți o acțiune care încalcă această clauză și să ne despăgubiți pentru costurile noastre în a iniția o astfel de acțiune.

Termenii și condițiile acestor site-uri web ale FSNN au intrat în vigoare la 25 mai 2018.

Adresa noastra

maps

INSTITUTUL RONEURO,
Centru de Cercetare si Diagnostic al Bolilor Neurologice
Str. Mircea Eliade Nr. 37, Cluj Napoca, Romania
tel: 0374 46 22 22
tel: 0374 46 11 11
tel: 0374 46 00 00
fax: 0364 10 00 33
email: receptie(at)roneuro.ro

Connect

Log In or Register