Menu

NEUROLOGIE

În fiecare zi, de luni până vineri, pe baza biletului de trimitere de la medicul de familie sau medicul specialist, pacienții noștri pot beneficia de consultații gratuite, rețete compensate sau gratuite.
*Pentru mai multe detalii privind accesul la consultații decontate prin Casa de Asigurări de Sănătate, vă rugăm să contactați recepția clinicii la numarul de telefon 0374 46 22 22.

Developed in conjunction with Ext-Joom.com

INSTITUTUL RONEURO,
Centru de Cercetare si Diagnostic al Bolilor Neurologice
Str. Mircea Eliade Nr. 37, Cluj Napoca, Romania
tel: 0374 46 22 22
tel: 0374 46 11 11
tel: 0374 46 00 00
fax: 0364 10 00 33
email: receptie(at)roneuro.ro

Developed in conjunction with Ext-Joom.com

Accesati pagina dedicata regulamentului de voluntariat

AICI

Developed in conjunction with Ext-Joom.com

Consultatii Gratuite decontate de CNAS

In fiecare zi, de luni până vineri, pe baza biletului de trimitere de la medicul de familie sau medicul specialist, pacienţii noştri pot beneficia de consultaţii gratuite, reţete compensate sau gratuite, la specialitatea Neurologie.

Pentru mai multe detalii privind accesul la consultaţii decontate prin Casa Nationala de Asigurari de Sanatate şi consultaţiile la domiciliu, vă rugăm să contactaţi recepţia clinicii la numărul de telefon 0374 46 2222.

Neurologie

roneuro-web-neurologie

Neurologia este o ramură a medicinei care se ocupă cu diagnosticarea și tratarea afecțiunilor sistemului nervos central și periferic.
Medicii neurologi de la Institutul RoNeuro asigură o evaluare corectă și completă atât a bolilor congenitale ale sistemului nervos (genetice, metabolice), cât și a celor dobândite (de origine vasculară, inflamatorie, degenerativă, neoplazică, traumatică).

 

 

Acuratețea diagnosticului clinic este potențată de analize de laborator și investigații paraclinice de înaltă performanță, fiind posibilă obținerea rapidă și precisă a parametrilor biochimici, hematologici, imunologici, precum și a markerilor endocrini, virali și tumorali. Bilanțul etiologic al diverselor afecțiuni este completat de explorări electroencefalografice (standard, video, telemetrie – sistemul video EEG lt. tip Nicone Wireless cu 64 canale), potențiale evocate (vizuale, auditive, miogene vestibulare, motorii, somato-senzoriale, cognitive), electromiografie și electroneurografie (sistemul EMG computerizat tip Viking EDX cu 4 canale), stimulare magnetică transcraniană (stimulatorul magnetic MagVenture tip Magpro X100), ecografie Doppler vasculară a sistemului carotidian și vertebro-bazilar extra si transcranian (ecograful VIVID i), ecografie cardiacă (ecograful VIVID S5 Cardiac), explorări oto-neurologice (audiometrie – audiometrul Equinox 2.2, timpanometrie, masurarea reflexului stapedian si a permeabilitatii tubare – timpanometrul Titan, potențiale evocate auditive precoce, potențiale evocate miogene vestibulare, otoemisiuni acustice, audiometrie computerizată – aparatul Eclipse, explorarea aparatului vestibular – ochelarii video Frenzel VF405E și posturograful Synosys dynamic platform), IRM structurale, computer tomografice.
Prioritatea noastră o constituie stabilirea unui diagnostic rapid și complet, instituirea terapiei adecvate și urmărirea de durată a celor mai frecvente boli neurologice: accidente vasculare cerebrale, scleroză multiplă, boală Parkinson, demențe, epilepsie, tulburări de somn, migrene, vertij, traumatisme cranio-cerebrale, tumori ale sistemului nervos, neuropatii periferice, distrofii musculare, miastenia gravis.
În scop terapeutic și de cercetare se pot aplica stimulare magnetică transcraniană centrală și periferică (TMS)(), stimulare magnetică transcraniană repetitivă (rTMS), theta burst stimulation (TBS) – pentru afazie, depresie, manie, schizofrenie, tulburări obsesiv-compulsive, atacuri de panică, boală Parkinson, durere neuropată. Tehnici de eye tracking și reeducare vestibulară fac parte, de asemenea, din posibilitățile noastre de diagnostic și tratament.

 

Adresa noastra

maps

INSTITUTUL RONEURO,
Centru de Cercetare si Diagnostic al Bolilor Neurologice
Str. Mircea Eliade Nr. 37, Cluj Napoca, Romania
tel: 0374 46 22 22
tel: 0374 46 11 11
tel: 0374 46 00 00
fax: 0364 10 00 33
email: receptie(at)roneuro.ro

Connect

Log In or Register