Menu

NEUROLOGIE

În fiecare zi, de luni până vineri, pe baza biletului de trimitere de la medicul de familie sau medicul specialist, pacienții noștri pot beneficia de consultații gratuite, rețete compensate sau gratuite.
*Pentru mai multe detalii privind accesul la consultații decontate prin Casa de Asigurări de Sănătate, vă rugăm să contactați recepția clinicii la numarul de telefon 0374 46 22 22.

Developed in conjunction with Ext-Joom.com

INSTITUTUL RONEURO,
Centru de Cercetare si Diagnostic al Bolilor Neurologice
Str. Mircea Eliade Nr. 37, Cluj Napoca, Romania
tel: 0374 46 22 22
tel: 0374 46 11 11
tel: 0374 46 00 00
fax: 0364 10 00 33
email: receptie(at)roneuro.ro

Developed in conjunction with Ext-Joom.com

Accesati pagina dedicata regulamentului de voluntariat

AICI

Developed in conjunction with Ext-Joom.com

Kinetoterapie. Masaj

Kinetoterapia reprezintă o formă de terapie ce are ca principal mijloc de intervenție exercițiul fizic terapeutic. Are o deosebită utilitate în reeducarea neuromotorie în urma afectării sistemului nervos central și periferic, completând cu succes demersurile echipei multidisciplinare.

În urma evaluării funcționale pe care kinetoterapeutul o face, obiectivele planului de recuperare sunt stabilite de comun acord cu pacientul.

 

Planul de recuperare este individualizat și bazat pe nevoile reale ale pacientului.

 

Ședințele de kinetoterapie se desfășoară în regim individual, unde pacientul are parte de toată atenția kinetoterapeutului pe tot parcursul terapiei.

 

Rolul kinetoterapeutului este de a ajuta pacientul să-și recapete independența de mișcare sau funcția deficitară, iar unde acest lucru nu este posibil, să instruiască pacientul să folosească tehnici și strategii de compensare pentru a-și putea desfășura activitățile în siguranță.

 

Connect

Log In or Register