Menu

NEUROLOGIE

În fiecare zi, de luni până vineri, pe baza biletului de trimitere de la medicul de familie sau medicul specialist, pacienții noștri pot beneficia de consultații gratuite, rețete compensate sau gratuite.
*Pentru mai multe detalii privind accesul la consultații decontate prin Casa de Asigurări de Sănătate, vă rugăm să contactați recepția clinicii la numarul de telefon 0374 46 22 22.

Developed in conjunction with Ext-Joom.com

INSTITUTUL RONEURO,
Centru de Cercetare si Diagnostic al Bolilor Neurologice
Str. Mircea Eliade Nr. 37, Cluj Napoca, Romania
tel: 0374 46 22 22
tel: 0374 46 11 11
tel: 0374 46 00 00
fax: 0364 10 00 33
email: receptie(at)roneuro.ro

Developed in conjunction with Ext-Joom.com

Accesati pagina dedicata regulamentului de voluntariat

AICI

Developed in conjunction with Ext-Joom.com

Psihopedagogie copii

psihopedaScopul nostru este identificarea cauzelor şi a tulburarilor comportamentale prezente în dezvoltarea copiilor ( cu cerinte educative special - CES), evaluarea nivelului de dezvoltare pe toate ariile ( cognitiv, limbaj, psihomotricitate, autonomie personala), stimularea proceselor compensatorii şi realizarea intervenţiilor educativ-terapeutice.

Evaluarea nivelului de dezvoltare si identificarea comportamentelor se realizeaza prin utilizarea unor instrumente specifice (teste, scale, grile comportamentale etc). Pe baza evaluarii se proiecteaza planurile de interventie personalizate care stau la baza efectuarii activitatilor de recuperare si stimulare a copiilor cu CES. Aceste activitati sunt desfasurate intr un cadru bine organizat, urtilizandu-se materiale adaptate varstei si nevoilor copiilor.

Activitati desfasurate in cadrul cabinetului nostru:

• Evaluare psihopedagogica

• Interventie psihopedagogica

• Terapie logopedica

• Consilierea parintilor

Connect

Log In or Register