Menu

NEUROLOGIE

În fiecare zi, de luni până vineri, pe baza biletului de trimitere de la medicul de familie sau medicul specialist, pacienții noștri pot beneficia de consultații gratuite, rețete compensate sau gratuite.
*Pentru mai multe detalii privind accesul la consultații decontate prin Casa de Asigurări de Sănătate, vă rugăm să contactați recepția clinicii la numarul de telefon 0374 46 22 22.

Developed in conjunction with Ext-Joom.com

INSTITUTUL RONEURO,
Centru de Cercetare si Diagnostic al Bolilor Neurologice
Str. Mircea Eliade Nr. 37, Cluj Napoca, Romania
tel: 0374 46 22 22
tel: 0374 46 11 11
tel: 0374 46 00 00
fax: 0364 10 00 33
email: receptie(at)roneuro.ro

Developed in conjunction with Ext-Joom.com

Accesati pagina dedicata regulamentului de voluntariat

AICI

Developed in conjunction with Ext-Joom.com

Homeopatie

homeopatie 04Homeopatia este un sistem terapeutic complementar care trezeşte capacitatea de autovindecare a organismului, bazându-se pe legea similitudinii. Astfel, o substanţă care produce o serie de simptome la un individ sănătos poate trata un pacient care prezintă un set de simprome similar, dar administrată în doze minime şi în stare dinamizată.


Este o terapie holistică care se adresează atât corpului fizic cât şi componentei emoţionale şi mentale. În consecinţă tratamentul homeopat este unul strict individualizat. Din această perspectivă nu există boli, ci oameni în suferintă, iar setul de simptome pe care il prezinta un pacient este limbajul prin care aceasta suferinţă se exprimă.


Consultaţia homeopata iniţială presupune găsirea remediului corect şi aprecierea stării de sănătate pentru ajustarea modului de administrare. Consultaţiile urmatoare au ca scop evaluarea  evoluţiei sub tratament şi, la nevoie, stabilirea pasului terapeutic urmator.

Connect

Log In or Register