Menu

NEUROLOGIE

În fiecare zi, de luni până vineri, pe baza biletului de trimitere de la medicul de familie sau medicul specialist, pacienții noștri pot beneficia de consultații gratuite, rețete compensate sau gratuite.
*Pentru mai multe detalii privind accesul la consultații decontate prin Casa de Asigurări de Sănătate, vă rugăm să contactați recepția clinicii la numarul de telefon 0374 46 22 22.

Developed in conjunction with Ext-Joom.com

INSTITUTUL RONEURO,
Centru de Cercetare si Diagnostic al Bolilor Neurologice
Str. Mircea Eliade Nr. 37, Cluj Napoca, Romania
tel: 0374 46 22 22
tel: 0374 46 11 11
tel: 0374 46 00 00
fax: 0364 10 00 33
email: receptie(at)roneuro.ro

Developed in conjunction with Ext-Joom.com

Accesati pagina dedicata regulamentului de voluntariat

AICI

Developed in conjunction with Ext-Joom.com

Servicii Acupunctura

roneuro web acupunctura cadruAcupunctura este  o parte din medicina traditionala chineză-arta de diagnosticare, prevenire si tratament  - a bolilor , veche de peste 5000 de ani, în care sunt inserate ace fine in anumite zone din  corpul omenesc ,puncte de acupunctura. Acestea sunt dispuse de-a lungul unor trasee  numite meridiane energetice.


 Conform teoriei medicinii traditionale chineze viata si sanatatea sunt mentinute printr-o curgerea adecvata a Qi-ului  ("forta vitala"), orice dezechilibru ducand la boala.  Acupunctura poate ajuta sau restabili fluxul de Qi, si, deci, ameliorarea starii de sanatate sau restabilirea sănătăţii.

Connect

Log In or Register