Skip to main content

RoNeuro Intézet

a Neurológiai Betegségek Kutatási és Diagnosztizálási Központjá

Kolozsvár, Romania


RoNeuro Intézet

Az interdiszciplináris stratégiát követve a RoNeuro Intézet egy kiválósági központ Romániában és Kelet-Európában, amely a neurológiai betegségek kutatására és diagnosztizálására szolgál.

A koncepció Dafin F. Mureșanu prof., a kolozsvári "Iuliu Hațieganu" Orvostudományi és Gyógyszerészeti Egyetem Idegtudományi Tanszékének igazgatója, az Idegvédelmet és Neuroplaszticitást Tanulmányozó Társaság elnökéé, amely az Intézet összes egészségügyi és kutató személyzetét koordinálja.

Az orvosi megközelítés integráló megközelítés, amely a betegek igényeinek felel meg. Aggódunk a közösség egészsége miatt, amelyben élünk, és alapvető hozzá akarunk járulni az egészséges társadalom fejlődéséhez.


Orvosi specialitások

A RoNEURO Intézet átlagosan havonta 1300 beteget, 15 orvosi szakterületet, 23 vizsgálatot végző rendelőt, 42 teljes munkaidős és részmunkaidős orvosot és nagyszámú önkéntest jelent, akik különféle képzési tevékenységek végeznek az Intézetben.

Az orvosi specialitások a teljes spektrumot lefedik: Neurológia, Gyermekneurológia, Felnőtt- és gyermekpszichológia, Pszichiátria, Pneumológiai - Alvási apnoe, Gyermekgyógyászat, Akupunktúra, Kardiológia, Fül ideggyógyászat (F.O.G.), Cukorbetegség és anyagcsere-betegségek, Endokrinológia, Endokrinológia, Belgyógyászat.

Vizsgálatok

A RoNeuro Intézet integrált orvosi szolgáltatásokat kínál, és oly módon van felépítve, hogy betegeinknek már nem kell más szakemberekhez fordulniuk, mert az eset összetettségétől függetlenül itt az összes szükséges vizsgálatot elvégezzük.

A RoNeuro Intézet kutatói és orvosai sokféle diagnosztikai tesztet és eljárást alkalmaznak, amelyek eredményei a klinikai konzultációval együtt segítenek a különféle patológiák diagnosztizálásában.
A Vizsgálatoki ezen speciális típusai létfontosságúak a neurológiai rendellenességek vagy más állapotok megerősítéséhez vagy kizárásához, és minimális kockázatot jelentenek a beteg számára.
Az eljárás típusától függően az eredmények vagy azonnaliak, vagy a feldolgozás több órát is igénybe vehet.


Vizsgálatok az Országos Egészségbiztosítási Pénztáron keresztül (CNAS)

A NEUROLÓGIA szakterületen hétfőtől péntekig, a háziorvos vagy a szakorvos által kiadott küldőpapír alapján, pácienseink ingyenes konzultációkban, ingyenes vagy kompenzált vényekben részsülnek.

A RoNeuro Intézet számokban

42

Szakértő

23

Vizsgálatot végző rendelőt

15

Orvosi szakterületet

1300

Beteget/hónap