Menu

NEUROLOGIE

În fiecare zi, de luni până vineri, pe baza biletului de trimitere de la medicul de familie sau medicul specialist, pacienții noștri pot beneficia de consultații gratuite, rețete compensate sau gratuite.
*Pentru mai multe detalii privind accesul la consultații decontate prin Casa de Asigurări de Sănătate, vă rugăm să contactați recepția clinicii la numarul de telefon 0374 46 22 22.

Developed in conjunction with Ext-Joom.com

INSTITUTUL RONEURO,
Centru de Cercetare si Diagnostic al Bolilor Neurologice
Str. Mircea Eliade Nr. 37, Cluj Napoca, Romania
tel: 0374 46 22 22
tel: 0374 46 11 11
tel: 0374 46 00 00
fax: 0364 10 00 33
email: receptie(at)roneuro.ro

Developed in conjunction with Ext-Joom.com

Accesati pagina dedicata regulamentului de voluntariat

AICI

Developed in conjunction with Ext-Joom.com

Pachetul Consult boli metabolice + Analiza compozitiei corporale

Pachetul Consult boli metabolice + Analiza compozitiei corporale se adreseaza pacientilor care sufera de o tulburare nutritionala, dar si persoanelor sanatoase si sportivilor care doresc sa isi evalueze si monitorizeze starea nutritionala si fizica. Pe termen lung pot fi urmarite rezultatele tratamentelor medicamentoase, strategiile si succesul curelor de slabire, eficacitatea terapiilor prin miscare.

Read more...

Pachet Profilaxie AVC (Primara si Secundara)

Accidentul Vascular Cerebral (AVC) reprezinta una dintre cele mai frecvente cauze de mortalitate si morbiditate din Europa.

Factorii de risc pentru aparitia unui AVC sunt: hipertensiunea arteriala, fibrilatia atriala, valvulopatiile, insuficienta cardiaca, diabetul zaharat, hipercolesterolemia, fumatul, obezitatea, stresul, sedentarismul, istoric familial de AVC, varsta.

Prezentati unul sau mai multi din factorii de risc enumerati mai sus si doriti sa preveniti un accident vascular cerebral?

Ati suferit deja un accident vascular cerebral si sunteti preocupat de a nu-l repeta?

Read more...

Connect

Log In or Register